Novice

29.11.2021

Kadeti in Mlajši dečki C gostovali v Velenju, Starejši dečki B v Račah
Minuli vikend so bile na delu tri ekipe Nove KBM RK Celja Pivovarne Laško. Kadeti so tokrat v gosteh izgubili v Velenju, kjer so turnir odigrali tudi naši najmlajši. Starejši dečki B so bili uspešni v Račah in še naprej ne poznajo poraza.

Kadeti in Mlajši dečki C gostovali v Velenju, Starejši dečki B v Račah

KADETI

3. krog, sobota, 28.11. 2021

RK Gorenje Velenje : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško           36:28 (17:14)            Statistika tekme

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Primožič 5 obramb, Češek 4 obrambe, Jelen 1, Kačičnik 1, Košec 1, Lesjak Korže 3, Lovšin 1, Malović 4, Marguč 8, Toplak 4, Turk 5,
7-metrovke: 6/7
Izključitve: 4 minute

Trener: Peter Novak

Kadetska ekipa je v 3. krogu 1. kadetske lige odigrala šele svojo prvo tekmo, saj je imela v minulih dneh kar nekaj težav z okužbami, na kar je po odigrani tekmi opozoril tudi trener Peter Novak: "Po prebolelih okužbah in karanteni nas je takoj čakal derbi v sosednjem Velenju. Vedeli smo, da nas čaka izredno težka tekma. V prvem polčasu smo držali stik z domačini in na odmor odšli z minimalnim zaostankom 3 golov (17:14). Drugi polčas smo zelo slabo odprli in dovolili gostiteljem, da nam naredijo delni izid 4:0. Tudi minuta odmora ni pomagala. Čeprav smo se v drugem polčasu približali na zaostanek 4 golov, pa so tokrat glavni razlog za poraz naše ekipe tehnične napake, ki jih je bilo kar 16. Tudi igra v obrambi ni bila na nivoju želja, pričakovanj in ciljev. Priznati moramo, da so domačini zasluženo zmagali 36:28."

STAREJŠI DEČKI B - JUG

10. krog, petek 26.11., ob 18:00

RK Rače : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško           23:26  (11:12)            Statistika tekme

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Bevc (11 obramb), Vodenik, Hadžić, Zeme 1, Bergant 1, Kovač 3, Šečić, Šuplika 1, Anžič 12, Dremšak (1x7m), Harinski 3, Pungartnik, Plazar 2, Lešnik, Kopitar 2, Skrt.

7-metrovke: 1/2
Izključitve: 2 minuti

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc

"Ta tekma zagotovo ni bila naša najboljša predstava to sezono. Gostitelji so se izkazali za neugodne nasprotnike na svojem domačem terenu. Naša realizacija ni bila na želenem nivoju, prav tako smo poceni izgubili kar nekaj žog. Na račun boljše obrambe v drugem polčasu smo prišli do malo višje prednosti, ki smo jo do konca tekme uspeli zadržati," je po tekmi dejal trener Sendelbah.

MLAJŠI DEČKI C

Turnir Velenje

RK Gorenje Velenje : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško   
RK Slovenj Gradec 2011 : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško  

Najmlajša selekcija se je merila na turnirju v Velenju, kjer se rezultati ne beležijo.
Kadeti in Mlajši dečki C gostovali v Velenju, Starejši dečki B v Račah
Kadeti in Mlajši dečki C gostovali v Velenju, Starejši dečki B v Račah
Naslednja slika
Prejšnja slika