Novice

28.04.2022

Mladinci s preobratom do zmage v Izoli
Mladinci so na zaostali tekmi v Izoli zaostajali že za 8 zadetkov, nato pa pripravili preobrat ter slavili pomembno zmago.

Mladinci s preobratom do zmage v Izoli

MLADINCI

15. krog, torek, 26. 04. 2022

RD Butan plini Izola : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško    29:33 (19:13)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Zupančič (10 obramb (1x7m)), Mesarec (5 obramb (1x7m)), Kačičnik V. 1, Golež, Jager 2, Belej 2, Dobrković 12(3), Premović 5, Kačičnik L., Korošec, Zulić, Malović, Korže Lesjak 6, Marguč 5.

7-metrovke: 3/4
Izključitve: 8 minut

Trener: Klemen Luzar

"V zadnjem obdobju so igralci Izole v DP zabeležili nekaj odmevnih zmag, zato smo se zavedali, da bodo tudi proti nam nastopili izjemno samozavestno. Poleg tega so že po tradiciji gostovanja v dvorani Kraška vedno zahtevna. Kljub vsemu pa smo tekmo začeli nerazumljivo slabo. Izolani so prihajali do zadetkov izjemno hitro in brez težav. V prvi tretjini tekme smo delovali povsem nemočno in zaostajali že za 8 zadetkov. V nadaljevanju se nam je nekako uspelo zbrati. Obrambo smo dvignili na povsem drug nivo in tudi v napadu začeli igrati bolj racionalno. V drugem polčasu se je prednost domače ekipe začela počasi topiti. Naša pozitivna energija, tudi tistih na klopi in nepopustljivost, sta bili tako močni, da smo proti koncu srečanja izenačili rezultat in nato še povedli ter prišli do pomembne zmage."