Novice

06.12.2021

Na delu vse selekcije akademije
V minulem tednu, oziroma vikendu so bile na delu skoraj vse selekcije kluba. Kadeti so že med tednom odigrali zaostalo tekmo, za vikend jim je ta spet odpadla, mladinci so bili na delu v domači dvorani, gostovali pa so starejši dečki in mlajši dečki B.

Na delu vse selekcije akademije

MLADINCI

11. krog, nedelja, 05. 12. 2021

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : ŠD Mokerc – KIG     33:30 (14:14)        Statistika tekme

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Strašek (7 obramb), Zupančič (3 obrambe (1x7m)), Kačičnik 4, Jager, Marguč 4 (1), Malović, Belej 5, Dobrković 4, Divjak, Premović 1, Zulić, Golež, Čadej, Jelen, Čepić 11 (2), Korošec 4.

7-metrovke: /
Izključitve: 8 minut

Trener: Klemen Luzar

"Za nami je še ena težka tekma. Tokrat je bil pristop do tekme na primernem nivoju. Želja in motivacija za dosego nove zmage sta bili dovolj izraženi, da gostom nismo dovolili, da bi prišli do točk. Sicer smo imeli kar nekaj težav s prilagajanjem na vedno nove obrambne rešitve gostujoče ekipe, vendar smo vseeno ostali mirni in poiskali ustrezne rešitve. Tudi naše napake so goste ves čas držale v igri, kar je tekmo naredilo zanimivo. Na koncu smo vseeno prišli do nove zmage in zasluženih dveh točk."



KADETI

2. krog, torek, 30. 11. 2021

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : RD Slovan     27:32 (9:17)        Statistika tekme

 Klikni in podpri naše delo

STAREJŠI DEČKI B - JUG

11. krog, petek 3.12., ob 17:00

DRŠ Sebastjana Soviča : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško      21:22 (9:10)       Statistika tekme

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Bevc (9 obramb), Bohnec, Hadžić, Zeme, Bergant, Kovač 1, Bekić, Planteu 9 (1x7m), Anžič 3, Dremšak, Harinski 7, Senčič, Plazar, Lešnik, Kopitar 2, Skrt.

7-metrovke: 2/2
Izključitve: 6 minut

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc

"V prvem polčasu je bila obramba na solidnem nivoju, imeli pa smo težave pri realizaciji. Proti koncu prvega polčasa nam tako ni uspelo ohraniti višje razlike. Večino drugega polčasa smo imeli minimalno prednost. Dve minuti do konca pa smo zaostajali za en gol in imeli enega igralca manj. Kljub temu nam je uspelo izenačiti, se obraniti in nekaj sekund pred koncem zadeti zmagoviti gol. S to zmago smo si že dva kroga pred koncem skupinskega dela, zagotovili prvo mesto v skupini Jug in ob tem čestitam fantom za današnjo zmago ter prvo mesto."

STAREJŠI DEČKI A - JUG

11. krog, petek 3.12., ob 18:30

DRŠ Sebastjana Soviča: Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško       16:18 (6:9)       Statistika tekme  

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Kukovič (9 obramb), Bevc, Golob, Bradeško 4, Zorko 2, Jeršič, Grabar, Vozelj, Anžič 2 (1x7m), Pirc, Oset 1, Brežnik 8, Ferleš, Turk, Kalkan 1, Kovač.

7-metrovke: 1/2
Izključitve: 8 minut

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc

"Vedeli smo, da nas čaka zahtevna tekma proti dobremu nasprotniku. Fantje so garali v obrambi, v napadu pa smo imeli nekaj težav proti njihovi 6:0 obrambi. Na račun še vedno dobre obrambe in boljših rešitev v napadu, smo v drugem polčasu prišli do prednosti petih golov. Domačini so dve minuti pred koncem izenačili, vendar nam je na koncu uspelo iztržiti zmago. Želja, borba in pristop fantov so bili na zelo visokem nivoju. Čestitam jim za zmago in gremo naprej."

MLAJŠI DEČKI B

8. krog, sobota, 4. 12. 2021, Večnamenska športna dvorana Radenci

Odigrane tekme:
RK GORNJA RADGONA - Nova KBM RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
Nova KBM RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO B - RK SLOVENJ GRADEC 2011
Nova KBM RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO B - RK GORNJA RADGONA
RK SLOVENJ GRADEC 2011 – Nova KBM RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

MLAJŠI DEČKI B – EKIPA A

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Aubreht Jan, Imamović Amar, Rojnik Aleksander Maks, Pelko Filip, Drama Anže, Muminović Aldin, Hadžić Ajdin, Jekl Tine, Kračun Žiga, Mujanović Nedim, Rebernik Tilen, Veber Tilen, Korošec Urban, Dimović Jaša, Planko Tai, Oštir Ravnjak Tian, Plevčak Tim, Zorko Jaka

Trener: Rok Ivančič
Pomočnik trenerja: Danilo Kovačič
Vodja ekipe: Vid Kaučič

MLAJŠI DEČKI B – EKIPA B

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B: Staš Cencelj, Matic Feldin, Kristjan Golič, Nikola Josipovič, Domen Košec, Urh Kramer, Matevž Napret, Maks Prevolnik, Miha Prevolnik, Maks Pristovnik, Nejc Rizmanovski Iršič, Nik Sreš, Žanluk Belšak Tifengraber, Sven Alban Kukaj, Tijan Đaković, Matic Jeranko,

Trener: Rok Ivančič
Pomočnik trenerja: Boštjan Strašek
Vodja ekipe: Vid Kaučič

"Težko pričakovano skupno gostovanje obeh ekip selekcije MDB v Radencih se je začelo malce nervozno, ampak fantje so se hitro vrnili na stare tire in odigrali kakor znajo. Vsaka ekipa je odigrala po dve tekmi, eno proti RK Gornja Radgona in drugo z RK Slovenj Gradec 2011. Za nekatere igralce so bile to tudi prve minute na parketu v tej sezoni, za B ekipo pa prvo gostovanje. V prvi tekmi so se proti domačinom iz Radgone skoraj vsi »ajevci« vpisali med strelce. Goli so padali kot za stavo, obramba pa ni puščala veliko možnosti nasprotnikom in ob spodbudi kolegov s tribune so se lahko oboji zasluženo veselili ob lepih potezah in borbeni igri. Nato sta ekipi zamenjali vlogi, na parket so stopili še »bejevci« in proti RD Slovenj Gradec nadaljevali v istem ritmu. Velik napredek v primerjavi s prejšnjimi tekmami so pokazali vsi igralci. Proti koncu druge tekme, proti RK Gornja Radgona, ki je sledila v nadaljevanju in ko so nasprotnikom že malce pošle moči, so bili že zelo razigrani in je bilo tekme skoraj da prehitro konec. Na koncu pa je potrebno priznati, da sta dve tekmi zapored tudi njih pošteno izčrpali. V zadnji tekmi smo kljub daljši pavzi naše ekipe spremljali lepo igro na obeh straneh, Celjani pa so vendarle bili veliko boljši in si zaslužijo vse pohvale za lepo predstavo. Kljub temu, da so bile to zadnje tekme v tem koledarskem letu, gremo delavno v zadnja dva tedna."
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Na delu vse selekcije akademije
Naslednja slika
Prejšnja slika