Novice

01.12.2021

Namenite 1% dohodnine za delovanje RK CPL AKADEMIJE
Dohodninska zakonodaja v Sloveniji vam omogoča, da do 1 odstotek odmerjene dohodnine, posredujete v različne namene, v nasprotnem primeru gre 1 % vaše dohodnine avtomatično v proračun, kjer ga država razporedi po svoje. Pomagajte torej in namenite ta 1% delovanju RK CPL AKADEMIJE

Namenite 1% dohodnine za delovanje RK CPL AKADEMIJE

Postopek je zelo preprost, zato vas vabimo, da nas navedete kot prejemnika in s tako preprosto gesto, kot je donacija 1 % vaše dohodnine, boste lahko vidno prispevali za naše delo. Pomembno je, da se višina vaše dohodnine zaradi tega ne spremeni in da tu ne gre za dodaten izdatek, temveč za znesek, ki ga, kot že navedeno, v nasprotnem primeru dobi država.

Kako lahko RK CPL AKADEMIJI namenite 1 % vaše dohodnine? Obstajajo 4 poti, postopek pa je zelo enostaven:

→ Najlažja pot je preko TEGA SPLETNEGA OBRAZCA, kjer vpišete svoje podatke, se podpišete v okvirček, enako kot npr. poštarju, ko prejmete paket (ni potreben certificiran elektronski podpis), ter oddate zahtevo. Do obrazca lahko dostopate tudi s skeniranjem QR kode.
 
→ Če ste uporabnik sistema eDavki, lahko to storite z nekaj kliki na računalniku.

→ Lahko natisnete in izpolnite preprosto izjavo (vse kar je potrebno je še vpis vaših podatkov ter višina odstotka (1 %), ki nam ga namenjate) ter jo pošljete na naslov DURS, Davčni urad Celje, p.p. 399, Aškerčeva ulica 12, 3001 Celje.

→ Lahko natisnete in izpolnite preprosto izjavo (vse kar je potrebno je še vpis vaših podatkov ter višina odstotka (1 %), ki nam ga namenjate) ter nam jo prinesete v klubske prostore ali pa jo otrok, ki trenira v Zlatorogu, prinese na trening.



V vseh primerih vaša odločitev velja do preklica, oziroma nove zahteve.

Že v naprej se vam zahvaljujemo za vaš prispevek in zaupanje.

Zakaj nam vaša donacija 1 % dohodnine veliko pomeni?

S tako preprosto gesto, kot je donacija 1 % vaše dohodnine, boste lahko vidno prispevali za naše delo. Mi bomo prejemke iz tega naslova v celoti uporabili za razvoj igralcev naših mladih selekcij, ki štejejo že krepko več kot 500 otrok in ki bodo nekoč navduševali rokometne navdušence v Sloveniji in Evropi.

HVALA ZA VAŠO POMOČ!
Namenite 1% dohodnine za delovanje RK CPL AKADEMIJE
Namenite 1% dohodnine za delovanje RK CPL AKADEMIJE
Naslednja slika
Prejšnja slika