Novice

04.04.2022

Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Ne samo izjemen Pokijev turnir, minuli vikend so bile na delu tudi ostale klubske selekcije

Pester vikend tudi v tekmovanju mladih

MLADINCI

21. krog, 3.4.2022

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : RD Koper    36:40 (18:22)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Zupančič (3 obrambe), Strašek (2 obrambi (1x7m)), Kačičnik V. 2, Jager 5, Belej 1, Dobrković 6(3), Premović, Kačičnik L., Korošec 1, Gregorič 1, Marguč 6, Kocijančič, Zulić, Malović 3, Čirović 7, Korže Lesjak 4.

7-metrovke: 3/5
Izključitve: 14 minut

Trener: Klemen Luzar

"RD Koper v zadnjem času igra dober rokomet. To so pokazali tudi na današnji tekmi. Že na uvodu srečanja so nam nakazali, da si v Celju želijo zmage. Skozi celotno srečanje so bili v rahli prednosti. Kljub številnim rotacijam nam nikakor ni uspelo najti igralcev, ki bi bili razpoloženi tako v obrambi kot v napadu in tudi vratarja nista imela svojega dne. Kljub temu, da smo nivo borbenosti stopnjevali skozi celotno srečanje nismo mogli preprečiti zmage gostov iz Kopra."





STAREJŠI DEČKI A – Četrtfinala skupina C


4. krog, 1.4.2022, 17:10

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : RK Slovenj Gradec    29:25 (16:13)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Kukovič (7 obramb), Bevc, Golob 1, Bradeško 9 (1x7m), Zorko 1, Jeršič 1, Grabar, Vozelj, Anžič 11 (2x7m), Oset, Brežnik 3, Jezernik, Dremšak, Rebernik, Harinski, Pirc 3.

7-metrovke: 3/3
Izključitve: 4 minute

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc
Tehnični vodja: Žiga Regner

"Danes smo videli lep primer tega, da je vsaka tekma zgodba zase. Kljub temu, da smo v Slovenj Gradcu odigrali eno naših najboljših tekem to sezono in prepričljivo zmagali, smo se danes morali pošteno potruditi za novi dve točki. V napadu smo bili uspešni, vendar imeli smo še rezerve v obrambi in protinapadu. V drugem polčasu smo odigrali bolje v obrambi, pomagale so nam tudi obrambe Kukoviča in tako smo zadnjih 15 minut imeli minimalno prednost, ki smo jo do konca tekme uspeli zadržati. Žal mi je, da nismo imeli več hitrih protinapadov kot to znamo in verjamem, da bomo na naslednji tekmi bolj uspešni v tem elementu. Čestitam fantom za borbo in zmago."

STAREJŠI DEČKI B – Četrtfinala skupina D

4. krog, 3.4.2022, 14:00

RD Koper : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško   28:40 (12:18)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Bevc (15 obramb), Bohnec (2 obrambi), Zeme 2, Založnik 3, Šuplika, Lešnik 1, Šribar 3, Topličanec 1, Anžič 18 (3x7m), Bergant, Harinski 4, Šarlah, Plazar 1, Dremšak 3, Kopitar, Kovač 4.

7-metrovke: 3/3
Izključitve: 0 minut

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc
Tehnični vodja: Žiga Regner

"Gostovanja v Kopru so vedno zahtevna, domačini so pokazali drug obraz kot na tekmi v Celju. Moram priznati, da nisem zadovoljen z igro v obrambi in s tem, da nismo imeli hitre tranzicije po osvojeni žogi. Čeprav je bil Bevc v golu zelo zanesljiv, smo še vedno prejeli preveč golov kot je naš cilj vsako tekmo. Že v soboto imamo novo priložnost, da pokažemo bolj kompaktno igro v obrambi in hitrejše prehode v protinapad."

MLAJŠI DEČKI B – 1. in 2. EKIPA

17. krog, nedelja, 3. 4. 2022, Dvorana Zlatorog

Odigrane tekme:
10:00 - Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško A - RK Arcont Radgona
10:45 - RK Arcont Radgona - Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B
11:30 - Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B - Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško A

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško A: Jan Aubreht, Amar Imamović, Aleksander Maks Rojnik, Filip Pelko, Anže Drama, Aldin Muminović, Ajdin Hadžić, Tine Jekl, Žiga Kračun, Nedim Mujanović, Tilen Rebernik, Tilen Veber, Urban Korošec, Tian Oštir Ravnjak, Tim Plevčak, Jaka Zorko, Erazem Alič, Noah Jelen, Tai Planko

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B: Staš Cencelj, Matic Feldin, Kristjan Golič, Nikola Josipovič, Domen Košec, Urh Kramer, Matevž Napret, Maks Prevolnik, Miha Prevolnik, Alek Stankovski, Lucas Vučaj, Žanluk Belšak Tifengraber, Tijan Đaković, Matic Jeranko, Sven Alban Kukaj, Maj Ovtar, Maks Pristovnik

Trener: Rok Ivančič
Pomočnik trenerja: Danilo Kovačič

"V dvorani Zlatorog se je v nedeljo kljub odpovedi ekipe RK Slovenj Gradec, odvil turnir za mlajše dečke B, letnik 2010 in mlajši, na katerem sta sodelovali obe ekipi Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško. Moči smo merili z rokometnim klubom Arcont Radgona. Po več kot enem mesecu brez tekem in skoraj pol leta po zadnjem odigranem turnirju v domači dvorani so otroci komaj čakali na nove tekme in so pokazali veliko želje po igri. Na tribunah dvorane Zlatorog se je, prvič po ukinitvi ukrepov, zbralo tudi veliko število gledalcev. Prvi so na igrišče stopili igralci A selekcije in dodobra namučili goste iz Gornje Radgone. Videli smo veliko golov predvsem iz protinapadov, strelov od daleč in obramb vratarjev. Vsi so se zelo izkazali in odigrali v skladu z »fair play« pravili. V tekmi, ki je sledila so se s »Štorkljami« pomerili še igralci B ekipe in prav tako prikazali dobro predstavo ter se veselili svojih in soigralčevih lepih potez. Na koncu je sledila še medsebojna tekma A in B ekipe Celja, kjer so malce več znanja vendarle pokazali naši prvokategorniki, igralci B ekipe pa so vendarle pokazali, da se jim na račun trdega dela vztrajno približujejo."
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Pester vikend tudi v tekmovanju mladih
Naslednja slika
Prejšnja slika