Novice

25.04.2022

Pester vikend za mlajšimi selekcijami
V minulem vikendu so bile na delu skoraj vse selekcije Nove KBM RK Celje Pivovarna Laško, izjema so bili le Mlajši dečki A.

Pester vikend za mlajšimi selekcijami

MLADINCI

23. krog, nedelja, 24. 04. 2022

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : MRK Ljubljana 37:32 (21:14)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Zupančič (12 obramb (1x7m)), Mesarec (2 obrambi), Kačičnik V. 1, Golež 1, Jager 4, Belej 6, Dobrković 11(3), Premović 6, Marguč 5(2), Kačičnik L., Korošec 2, Čadej, Zulić, Malović 1, Korže Lesjak.

7-metrovke: 5/6
Izključitve: 10 minut

Trener: Klemen Luzar

"Tokrat smo v tekmo vstopili odločno in s pravo energijo. To se je poznalo tudi na naši igri. Že na začetku tekme smo si priigrali nekaj zadetkov prednosti in nato skozi celotno srečanje držali goste iz Ljubljane na varni razdalji. Z menjavami smo poskušali ohranjati visok ritem v vseh fazah igre. Nekaj težav smo imeli le z izključitvami, ki pa na srečo niso imele prevelikega vpliva na samo igro."



KADETI

17. krog, nedelja, 23. 04. 2022

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak    30:32 (13:15)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško



STAREJŠI DEČKI A – Četrtfinala skupina C

6. krog, 24.4.2022, 12:00

MRK Ljubljana : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško    20:39 (9:21)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Kukovič (12 obramb), Vodenik, Golob 1, Bradeško 6 (1x7m), Zorko 2, Jeršič 2, Grabar 5, Vozelj, Anžič 5 (2x7m), Oset 7, Brežnik, Jezernik 3, Kovač Nik 2, Rebernik 2, Turk 2, Pirc 2.

7-metrovke: 3/3
Izključitve: 2 minuti

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc
Tehnični vodja: Žiga Regner

"Čeprav tekma rezultatsko in odločala o ničemer, so fantje vseeno vstopili v tekmo tako kot je treba. Z dobro obrambo in lahkimi zadetki in protinapadov smo hitro pokazali, da si tudi na tej tekmi želimo zmage, ki nikoli ni bila vprašljiva. Priložnost za igro so dobili vsi igralci. Osvojili smo prvo mesto v četrtfinalni skupini in po kratkem premoru nas v maju čakajo še štiri tekme v polfinalni skupini, kjer je naš cilj uvrstitev na zaključni turnir najboljše četverice v državi."

STAREJŠI DEČKI B – Četrtfinala skupina D

6. krog, 22.4.2022, 17:30

RK Gorenje Velenje : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško     2 7:42 (12:25)

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Bevc (5 obramb), Vodenik (4 obrambe), Zeme 2, Založnik 3, Bekić, Lešnik 4, Šarlah, Dremšak 4 , Anžič 4 (1x7m), Bergant 2, Harinski 5, Šuplika 3, Plazar 1, Planteu 10, Kopitar 2, Kovač 2.

7-metrovke: 1/1
Izključitve: 2 minuti

Trener: Blaž Sendelbah
Pomočnika trenerja: Uroš Lesjak in Klemen Krajnc
Tehnični vodja: Žiga Regner

"Z nekaj osvojenimi žogami in hitrimi zadetki smo že zgodaj prišli do prednosti, ki je ob koncu prvega polčasa znašala 13 zadetkov. V napadu smo zadevali praktično iz vseh položajev, še posebej pa je bila razpoložena naša desna stran napada. Priložnost za igro so dobili vsi igralci, vsem čestitam za zmago in osvojitev prvega mesta v četrtfinalni skupini. Po kratkem premoru za prvomajske praznike nas čakajo še štiri tekme v polfinalni skupini, kjer se bomo borili za prvo mesto, ki prinaša domači final four."

MLAJŠI DEČKI B

1. turnir, sobota, 23. 4. 2022, Dvorana Bonifika Koper

Odigrane tekme:
RK Koper - RK Slovan Ljubljana
Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško - RK Slovan Ljubljana
Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško – RK Trimo Trebnje
RK Koper - RK Trimo Trebnje

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško: Jan Aubreht, Amar Imamović, Filip Pelko, Aldin Muminović, Ajdin Hadžić, Nedim Mujanović, Tilen Rebernik, Tian Oštir Ravnjak, Tim Plevčak, Noah Jelen, Nik Lesjak, Anže Drama, Noah Jelen, Žiga Kračun, Tai Planko, Tilen Veber

Trener: Rok Ivančič
Pomočnik trenerja: Danilo Kovačič

"Za turnir smo zvedeli šele sredi tedna, tako da ni bilo veliko časa za pripravo. Odpravili smo se v Koper. Prva skupina nadaljnjega tekmovanja, v kateri so same odlične ekipe, je v Kopru prikazala res lep rokomet. Del tega spektakla je bila tudi naša ekipa. Pomerili smo se z ekipama Slovana iz Ljubljane in Trima iz Trebnjega ter na obeh tekmah odigrali v skladu s svojimi sposobnostmi in se naučili veliko novega."

MLAJŠI DEČKI B – EKIPA B

1. krog, nedelja, 24. 4. 2022, Športna dvorana Krško

Odigrane tekme:
RK Krško : RK Mokerc - Ig
Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B : MRK Ljubljana
RK Mokerc – Ig : MRK Ljubljana
RK Krško : Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B

Nova KBM RK Celje Pivovarna Laško B: Staš Cencelj, Domen Košec, Urh Kramer, Maks Prevolnik, Miha Prevolnik, Nejc Rizmanovski Iršič, Nik Sreš, Sven Alban Kukaj, Maj Ovtar, Miha Vodeb Ravnjak, Lucas Vučaj, Alek Stankovski, Žanluk Belšak Tifengraber, Tijan Đaković, Ožbej Federnsberg

Trener: Rok Ivančič
Pomočnik trenerja: Danilo Kovačič

"Prvi nedeljski turnir v nadaljevanju tekmovanja za mlajše dečke smo odigrali v Krškem. Fantje so se trudili, lepo navijali, se vzpodbujali in uživali v obeh tekmah. Pokazali so določen napredek, potrebno pa bo še veliko treninga."
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Pester vikend za mlajšimi selekcijami
Naslednja slika
Prejšnja slika