Novice

23.02.2022

Pokijev turnir prestavljen v mesec april
Trenutne zdravstvene razmere v Sloveniji v mesecu januarju (29.1.) ne bi dopuščale varne izvedbe Pokijevega turnirja, zato smo tega prestavili na 2. april

Pokijev turnir prestavljen v mesec april

Zdravstvena situacija v Sloveniji se počasi umirja. Zato smo se v RK Celje Pivovarna Laško odločili, da tradicionalni Pokijev turnir, ki ga sicer vsako leto izvedemo v mesecu januarju, prestavimo na kasnejši termin. Prvotno predvideni datum, 29. januar, smo tako zamenjali z 2. aprilom 2022, ko verjamemo, da bo situacija že veliko boljša in da bomo lahko takrat tudi ob prisotnosti staršev gostili 40 ekip iz vse Slovenije. 

Pokijev turnir je namreč turnir mini rokometa, letos za dečke letnikov 2011 in 2012, ki se hkrati odvija v hramu slovenskega rokometa, dvorani Zlatorog v Celju. Takrat se na štirih igriščih odvijajo tekme, na katerih sodeluje 400 otrok, za katere tudi letos pripravljamo bogat spremljevalni program. Tega ob omejitvah ne bi mogli izvesti, prav tako pa je bilo tveganje za prenos okužbe med tekmovalci, kljub upoštevanju pogojev PCT, preveliko. 

Na voljo je še nekaj mest za prijavo ekip, prijavnico najdete tudi na tej povezavi PRIJAVNICA, vse ekipe, ki ste se že prijavile, pa vam prijava velja tudi za mesec april. V kolikor se katera od ekip v novem terminu turnirja ne more udeležiti, naj prosim to informacijo javi vodji turnirja, g. Roku Ivančiču.

Sicer pa se aprila meseca vidimo v Zlatorogu!
Pokijev turnir prestavljen v mesec april
Naslednja slika
Prejšnja slika