Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov uporabnikom. Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine podjetja ROKOMETNI KLUB CELJE, športni marketing in storitve d.o.o., ki izvaja dejavnost za Rokometni klub Celje Pivovarna Laško, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja, saj z uporabo spletne trgovine izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji.


Upravitelj spletne trgovine

ROKOMETNI KLUB CELJE d.o.o.,

športni marketing in storitve

Opekarniška cesta 15

3000 Celje

Telefon: +386 3 491 45 00

E-mail: trgovina@rk-celje.si

IBAN: Sl56 0510 0801 4280 623 (Abanka d.d.)

DŠ: SI20031378

Davčni zavezanec: DA    Matična številka: 60461260000

Vpisano v register: 25.10.2011 pri Okrožnem sodišču v Celju


Uporabniki spletne trgovine

Uporabnik je fizična ali pravna oseba, ki uporablja sistem spletne trgovine. Za poslovanje s pravnimi osebami je potrebno kontaktirati našo komercialno službo na trgovina@rk-celje.si. Fizična oseba je izključno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Za kupce, ki so fizične osebe po tem odstavku, veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov. Podjetje ROKOMETNI KLUB CELJE, športni marketing in storitve d.o.o., ki izvaja dejavnost za Rokometni klub Celje Pivovarna Laško, in uporabniki medsebojne obveznosti pri nakupih preko spletne trgovine urejajo s temi splošnimi pogoji poslovanja.


Prijava

Ob registraciji v spletno trgovino se zbirajo osebni podatki (obsegajo ime in priimek, naslov za dostavo pošiljke, kontaktne informacije, datum rojstva). Obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Pred uporabo mora obiskovalec potrditi istovetnost vnesenih podatkov tako, da izbere povezavo v e-poštnem sporočilu, ki ga je prejel avtomatično ob registraciji. Po potrditvi obiskovalec postane uporabnik z uporabniškim imenom in geslom, s katerima lahko ob vsakem obisku spletne trgovine dostopa tudi do svojega računa oziroma pridobi pravico do nakupa. Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika, ter poslovni odnos med upraviteljem in uporabnikom.


Cene in veljavnost ponudbe

Vse cene so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če ni to drugače zapisano. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku. V kolikor je cena izdelka, ki ste ga naročili, napačna, vas bomo o tem obvestili in vam ponudili možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bomo tudi navedli. Pridružujemo si pravico, da napako popravimo v roku osmih delovnih dni od dne, ko je bilo naročilo oddano. Pridružujemo si pravico do spremembe opisov izdelkov in konfiguracij brez predhodnega obvestila.


Ažurnost podatkov

Upravitelj se trudi po svojih najboljših močeh, da bi spletno mesto vključevalo točne in ažurne informacije o izdelkih, cenah in zalogi. Vendar pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnega mesta. V primeru, da uporabnik spletne trgovine ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, lahko upravitelju napako sporoči preko kontaktnih podatkov. Upravitelj tudi ni odgovoren za občasno nedelovanje spletne trgovine in nezmožnosti dostopa.


Avtorske pravice

Spletna trgovina in vsi podatki, opisi izdelkov, programska koda, tehnologije, slike izdelkov in grafika ter ostali nenašteti elementi prikazani v spletni trgovini so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.


Ostalo

Vse morebitne medsebojne spore bodo stranke reševale prvenstveno sporazumno, če to ne bi bilo mogoče, pa je pristojno stvarno pristojno sodišče v Celju.

ROKOMETNI KLUB CELJE, športni marketing in storitve d.o.o., ki izvaja dejavnost za Rokometni klub Celje Pivovarna Laško, lahko v vsakem trenutku spremeni splošne pogoje, pri čemer pa bo vsaka sprememba predhodno ustrezno objavljena na javno dostopnem mediju.

Podjetja ROKOMETNI KLUB CELJE, športni marketing in storitve d.o.o., ki izvaja dejavnost za Rokometni klub Celje Pivovarna Laško, kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo na elektronski povezavi http://ec.europa.eu/odr